#BeActive Awards felhívás

Sportolni, egészséges és aktív életet élni: örömforrás. Minderre inspirálni másokat is: kiemelkedő teljesítmény!🏆
Ennek elismerésére hozta létre az Európai Bizottság a #BeActive Awards felhívást, amellyel a legsportosabb európai kezdeményezéseket díjazzák, négy kategóriában:

🧑‍💻 #BeActive Workplace (Munkahelyi Díj): A példaértékű munkahelyi tevékenységek elismerése, amelyek az alkalmazottak aktivitását ösztönzik.

🧑‍🏫 #BeActive Education (Oktatási Díj): A díj célja, hogy bemutassa, hogyan ösztönözheti az oktatás a gyerekeket az aktivitásra a szokásos iskolai sporttevékenységen kívül.

🦸‍♂️ #BeActive Local Hero (Helyi Hős Díj): Ezzel a díjjal jutalmazzák azt az egyéni teljesítményt, amely másokat is aktivitásra sarkall.

👨‍👧 #BeActive Across Generations (Generációkon Át Díj): A díjjal az olyan nemzedékek közti sportot népszerűsítő projekteket jutalmazzák, amelyek által mindenki részesülhet az egészséget és a közérzetet javító lehetőségekből.

Május 22-ig várják a legsportosabb pályázatokat, így ha részt vettetek már, ismertek vagy szerveztek ilyen programot, jelentkezzetek a díjra ezen a linken: https://bit.ly/beactiveawards_jelentkezes